Добри практики при закрепване на импулсни линии с тръбни скоби

Осигуряването на адекватна поддръжка на импулсната линия е от решаващо значение за ефективната работа и предотвратяването на течове в хидравличните и пневматични системи. След като бъде определено трасето на импулсната линия, трябва да се обърне внимание и на системата за закрепване на…Към публикацията »

Важни фактори при избора на хидравлични фитинги и тръби

Основна цел за всяка хидравлична система е създаването на надеждни връзки без течове. Има много и различни фитинги на пазара.  Без значение обаче на какви типове фитинги сте се спрели, има няколко фактора, които трябва да вземете предвид при избора. Използването на…Към публикацията »

Специални цени – фитинги, тройници, колена, съединители

2М има удоволствието да предостави на своите клиенти специални цени на фитинги, тройници, колена и съединители както следва:   Промоцията е валидна за периода 27.09-27.10.2017г. Всички посочени цени са за брой и не включват ДДС. Количествата са ограничени.

Как да различим истинската калибрована тръба?

Все по-често практиката ни сблъсква с въпроса: КАК ДА РАЗЛИЧИМ ИСТИНСКАТА КАЛИБРОВАНА ТРЪБА ОТ ДРУГА ПОДОБНА? Ще се постараем да Ви дадем няколко прости опорни точки, посредством които винаги да бъдете сигурни, че това което поръчвате е това, което наистина търсите! Тръбата…Към публикацията »

Кран тип А 208

Кран тип А 208 е поръчков манометричен кран с присъединяване и строителна дължина според изискванията на клиента. Присъединяването е на резба или заварка чрез гайка с нипел. Главата на нипела може да бъде плоска или ябълковидна. Материал: неръждаема стомана, стомана и др.…Към публикацията »