Искрозащитен маркуч: Гъвкава двуслойна тръба

• Многослойна тръба, състояща се от вътрешен слой от пластифициран 12 PHL, лек и термостабилизиран и външен слой от самозагасващ се UL 94 V0 полиуретан на етерна основа, който осигурява защита срещу искри и заваръчна шлака • Външната защитна обвивка е проектирана…Към публикацията »

Защо подбор на точните тръбни връзки е изключително важен при инсталациите с LNG (втечнен природен газ)?

Малките и средни инсталации за втечнен природен газ променят драстично сферата на приложение на природния газ като алтернативно гориво за транспортиране, едновременно по суша и море. Те помагат за въвеждането на различни приложения с висока мощност и превръщат улавянето и разпределението на…Към публикацията »

Добри практики при закрепване на импулсни линии с тръбни скоби

Осигуряването на адекватна поддръжка на импулсната линия е от решаващо значение за ефективната работа и предотвратяването на течове в хидравличните и пневматични системи. След като бъде определено трасето на импулсната линия, трябва да се обърне внимание и на системата за закрепване на…Към публикацията »

Важни фактори при избора на хидравлични фитинги и тръби

Основна цел за всяка хидравлична система е създаването на надеждни връзки без течове. Има много и различни фитинги на пазара.  Без значение обаче на какви типове фитинги сте се спрели, има няколко фактора, които трябва да вземете предвид при избора. Използването на…Към публикацията »

Специални цени – фитинги, тройници, колена, съединители

2М има удоволствието да предостави на своите клиенти специални цени на фитинги, тройници, колена и съединители както следва:   Промоцията е валидна за периода 27.09-27.10.2017г. Всички посочени цени са за брой и не включват ДДС. Количествата са ограничени.